Acryl Nagels

In onze salon werken we met acryl en gel. Wat is nu het verschil hiervan.
Acryl nagels worden gemaakt van poeder en liquid, deze nagels drogen aan de lucht. Technisch gezien lopen de acryl nagels steeds een stapje voor op de gel nagels. Acryl nagels zijn harder en zien er natuurlijker uit.
Bij Eyecatching nails werken we met producten die ons de mogelijkheid bieden om dunne en natuurlijke acryl nagels te maken. Deze kunnen afgewerkt worden met Gelpolish, Nail art, French manicure of Nagellak. Acryl wordt elke 3 weken bijgewerkt.

Gel nagels

Gel nagels worden gemaakt van gel, dit is een stroperige massa en wordt uitgehard onder UV licht. Bij het uitharden kan er een branderig tintelend gevoel op de nagels optreden, wat niet iedereen als prettig ervaart. Gel nagels geven een glazige look. Minder natuurlijk. Zijn minder sterk en verkleuren vaak door het licht. Je kunt de gel nagels ook afwerken met een Gelpolish, French Manicure, Nail art of nagellak. Gel wordt elke 3 weken bijgewerkt

Overlay

Versteviging van je eigen nagels. Je eigen nagels zijn lang of er zit net een mooi randje aan maar breken steeds of er ontstaan scheurtjes. Hier hebben wij een oplossing voor. Je kunt een dun laagje acryl op uw eigen nagel laten zetten waardoor deze niet meer breken of scheuren. Wil je geen acryl dan is Gelpolish ook een oplossing

Nagelbijten

Wil je van het nagelbijten af? Dit kan door er acryl nagels op te modelleren zo zien je nagels er direct mooi en verzorgt uit. Daarnaast stimuleert het je om niet meer nagels te bijten. Door het de eerste maanden regelmatig een nabehandeling te geven verdwijnt de drang voor nagelbijten en hersteld de nagel zich.

Nabehandeling acryl & gel nagels

Nabehandeling van acryl of gelnagels is tussen de 3 á 4 weken nodig. Hierbij vijlen we het oude product bij de uitgroei (de nagelriem) weg. Daarna wordt er met acryl of gel weer een mooie nieuwe nagel gemaakt en afgewerkt.

Nail art

In onze nagelstudio kun je terecht voor diverse Nail art. Een rustige look of een opzichtige look. Denk hierbij aan verschillende kleuren nagel verf, steentjes, stripers, pareltjes en glitters.

Geïnteresseerd in een van onze behandelingen dan kun je online een afspraak boeken KLIK HIER  staat jouw tijd of dag er niet meer bij bel Tel; 06 – 28247036