Laat je nagels er zomers mooi en verzorgd uitzien met Gelpolish

Helemaal HOT deze zomer “Gelpolish” op je nagels, 3 weken geen omkijken meer naar je nagels!

Gelpolish is een nagellak waarin gel is verwerkt, waardoor het langer blijft zitten. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het is meteen droog dus geen beschadiging aan de nagellak op weg naar huis.
De nagels opvullen is niet nodig het blijft 3 weken zitten. Na 3 weken kun je voor een nieuwe kleur kiezen of een french manicure. Zo ga je een geweldige zomer tegen moet. Met verzorgen nagels.

French Manicure
Dit word gedaan met een witte Gelpolish. Er wordt dan een wit randje gemaakt op de top van je nagel waarna het wordt afgewerkt met een glans gelpolish.

Nail art en Gelpolish op nagels
Het is natuurlijk ook mogelijk om Nail art of steentjes te combinatie met Gelpolish. Dit kan op de nagels van de handen en voeten.

En als je dan toch bezig bent met het verzorgen van je nagels, het is mogelijk om dezelfde kleur Gelpolish op je teennagels te doen. Ook hier is geen opvullen nodig. Het blijft 6 weken zitten op je teennagels.

Gelpolish verwijderen
Gelploish kun je verwijderen met aceton (niet met remover). Je kunt het er ook met een zachte vijl afvijlen of dit laten doen in onze salon. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een nieuwe kleur. Zo blijf je verzorgde nagels houden.

Interesseert in deze Gelpolish behandeling dan kun je online een afspraak maken of via Tel; 06 – 28247036