Opleidingen

We zijn blij dat u onze pagina opleidingen heeft gevonden. Allereerst geeft het aan dat u interesse heeft in ons mooie vak: nagelstyling. Bovendien bewijst het dat u daarin met zorg uw toekomst wilt uitstippelen. Tenslotte wilt u een goede, zo niet de beste opleiding volgen.

Deze kunnen wij u bieden!

Onze opleidingen zijn praktisch en gericht op het rendabel opzetten van een professionele nagelstudio. Onze docente geeft je deskundig advies, gebaseerd op kennis uit haar docente opleiding, en op haar jarenlange ervaring met de dagelijkse gang van zaken in de nagelstudio.

De opleidingen die Eyecatching Nails geeft, zijn onderverdeeld in modules. De cursist kan uit verschillende modules kiezen, waaronder gel, acryl, nagelbijters, versteviging van de natuurlijke nagel, manicure, theorie. Elk module wordt afgesloten met een certificaat.

“Na de opleiding en een flinke dosis ervaring, vinden veel cursisten het prettig om zich in bepaalde aspecten van het vak te verdiepen. Daarom geven we applicatiecursussen over bijvoorbeeld elektrisch vijlen, voetverzorging, een masterclass Nail art en airbrush en natuurlijk bijscholing.

“Iedereen is welkom om bij ons een opleiding te komen volgen”. “Nagelstyliste is een prachtig vak, waar ook steeds meer klanten het nut én plezier van inzien. Maar zoals in ieder professioneel vak geldt, is een goed begin het halve werk. Vraag daarom een vrijblijvende Skype of telefonisch gesprek aan via email of Tel: 06-28 24 70 36. We verwelkomen enthousiaste aankomende of ervaren nagelstylistes graag.”

Wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen van de meest geschikte opleiding voor jou, nodigen wij je van harte uit telefonisch een afspraak met ons te maken. Wij kunnen dan samen met je kijken naar jouw individuele wensen waarna je een op maat gemaakte opleiding kunt volgen.

Vanaf Januari 2017 starten we met onze online trainingen. Dit betekend dat u vanuit huis een opleiding kunt volgen. Uw voordelen hierin zijn:

  • Je kunt jouw docente online zien en vragen stellen.
  • Niemand hoeft te reizen, er is dus geen sprake van reistijd en/of reis kosten.
  • Het kan 7 dagen per week ook in de avond en weekend uren.
  • Het gaat via de computer/laptop of tablet.
  • Je kunt ook praktijk dagen volgen.
  • Je kunt op elk gewenst moment beginnen

Wil je meer informatie Klik hier

Liever privé les? neem dan met ons contact op.