Cursuspakket
In de opleidingen maken de cursisten gebruik van een cursuspakket. Er wordt samen met u gekeken welke producten u nodig heeft. Mocht u reeds producten en materialen hebben dan kunt u deze gebruiken in de opleiding.

Nail Trainer of Model
Tijdens de lesdagen brengt u een model mee of u kunt gebruik maken van de Nail Trainer. De Nail Trainer is een oefenhand waarmee u alle nagelstyling technieken kunt oefenen: waar en wanneer dat u uitkomt en zo vaak als u wilt.

Lesdagen
De lessen worden gegeven van maandag t/m donderdag en op zaterdag.

Groep of Individueel
Onze groepen omvatten doorgaans max. 2 cursisten, zodat de docent u voldoende aandacht kan geven zo zullen uw persoonlijke vorderingen stijgen. Het is ook mogelijk om privé les te volgen hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Vooropleiding
Voor onze cursussen is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Voor het beste resultaat is het wél belangrijk dat u de Nederlandse taal machtig bent en thuis veel kunt oefenen.

Docenten
Docenten van Eyecatching Nails zijn ervaren nagelstylisten. Zij hebben een uitgebreide docente opleiding gehad. Alle do­centen werken volgens dezelfde methode. Mocht u onverhoopt een andere docent krijgen, dan is de continuïteit van de lesmethode gewaarborgd.

Certificaten
Bij onze opleidingen hoort een ‘Certificaat van deelname’. Dit op naam gestelde document krijgt u thuisgestuurd als u de cursus met goed gevolg heeft afgesloten.

Studiefinanciering
Voor de opleidingen is geen studiefinanciering mogelijk. Indien u zich op advies van een uitkeringsinstantie laat bij- of omscholen tot nagelstylist, kunt u een tegemoetkoming in de kosten bij de betreffende instantie aanvragen.

Betaling
Na inschrijving voor een van onze opleidingen. Kunt u het cursusgeld per les betalen altijd voorafgaand aan de les contant, (pin niet mogelijk) of via bank overboeking het geld moet dan wel binnen zijn voor de aanvang van de les.

U kunt ook met deze link betalen

Persoonlijk advies
Voor een persoonlijk advies over onze opleidingen kunt u ons telefonisch benaderen op Tel 06-28247036 of 077-3268202. vraag nu al het informatie pakket aan.