Uitleg behandelingen

Acryl Nagels

In onze salons werken we met acryl en gel. Wat is nu het verschil hiervan.
Acryl nagels worden gemaakt van poeder en liquid, deze nagels drogen aan de lucht. Technisch gezien lopen de acryl nagels steeds een stapje voor op de gel nagels. Acryl nagels zijn harder en zien er natuurlijker uit.
In de salons werken we met producten die ons de mogelijkheid bieden om dunne en natuurlijke acryl nagels te maken. Deze kunnen afgewerkt worden met Gelpolish, Nail art, French manicure. Acryl wordt elke 3 weken bijgewerkt.

Gel nagels

Gel nagels worden gemaakt van gel, dit is een stroperige massa en wordt uitgehard onder Led of UV licht. Bij het uitharden kan er een branderig tintelend gevoel op de nagels optreden, wat niet iedereen als prettig ervaart. Gel nagels geven een glazige look. Minder natuurlijk. Zijn minder sterk en verkleuren vaak door het licht. Je kunt de gel nagels ook afwerken met een Gelpolish, French Manicure en Nail art. Gel wordt elke 3 weken bijgewerkt

Gel Polish of Gellak

Gelpolish is een nagellak waarin gel is verwerkt, waardoor het langer blijft zitten. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het is meteen droog dus geen beschadiging aan de nagellak op weg naar huis.
De nagels opvullen is niet nodig het blijft 3 weken zitten en kan makkelijk verwijderd worden. Wij raden aan om het weer in onze salon te laten verwijderen of voor een nieuwe kleur kiezen. Zo heeft u altijd verzorgde nagels. Gelpolish kan ook op de nagels van uw tenen

Overlay

Versteviging van je eigen nagels. Je eigen nagels zijn lang of er zit net een klein randje aan maar breken steeds of er ontstaan scheurtjes. Hier hebben wij een oplossing voor. Je kunt een dun laagje acryl op uw eigen nagel laten zetten waardoor deze niet meer breken of scheuren. Wil je geen acryl dan is Gelpolish ook een oplossing

Nagelbijten

Wil je van het nagelbijten af? Dit kan door er acryl nagels te modelleren zo zien je nagels er direct mooi en verzorgt uit. Daarnaast stimuleert het je om niet meer nagels te bijten. Door het de eerste maanden regelmatig een nabehandeling (elke 2 weken) te geven verdwijnt de drang voor nagelbijten en hersteld de nagel zich.

Nabehandeling acryl & gel nagels

Nabehandeling van acryl of gelnagels is tussen de 3 á 4 weken nodig. Hierbij vijlen we het oude product bij de uitgroei (de nagelriem) weg. Daarna wordt er met acryl of gel weer een mooie nieuwe nagel gemaakt en afgewerkt met gelpolish.

Nail art

In onze nagelstudio kun je terecht voor diverse Nail art. Een rustige look of een opzichtige look. Denk hierbij aan verschillende kleuren nagel verf, spidergel, steentjes, stripers, pareltjes en glitters.

Manicure

Bij een manicure behandeling worden jouw handen en nagels verzorgend.Dit kan voor vrouwen en Mannen lees meer: MANicure voor mannen  of  Manicure vrouw

 

Geïnteresseerd in een van onze behandelingen? Bel of stuur een whats-App naar; 06 – 28247036