Opleidingen

We zijn blij dat u onze pagina opleidingen heeft gevonden. Allereerst geeft het aan dat u interesse heeft in ons mooie vak: nagelstyling. Bovendien bewijst het dat u daarin met zorg uw toekomst wilt uitstippelen. Tenslotte wilt u een goede, zo niet de beste opleiding volgen.

Deze kunnen wij u bieden!

Onze opleidingen zijn praktisch en gericht op het rendabel opzetten van een professionele nagelstudio. Onze docente geeft je deskundig advies, gebaseerd op kennis uit haar docente opleiding, en op haar jarenlange ervaring met de dagelijkse gang van zaken in de nagelstudio.

De opleidingen die bij Eyecatching Nails gegeven worden, zijn onderverdeeld in modules. De cursist kan uit verschillende modules kiezen, waaronder gel, acryl, nagelbijters, versteviging van de natuurlijke nagel, manicure, theorie. Elk module wordt afgesloten met een certificaat.

“Na de opleiding en een flinke dosis ervaring, vinden veel cursisten het prettig om zich in bepaalde aspecten van het vak te verdiepen. Daarom geven we applicatiecursussen over bijvoorbeeld elektrisch vijlen, voetverzorging, een masterclass Nail art en airbrush en natuurlijk bijscholing.

Voor wie zijn deze opleidingen

“Iedereen is welkom om bij ons een opleiding te komen volgen”. “Nagelstyliste is een prachtig vak, waar ook steeds meer cursisten het nut én plezier van inzien. Maar zoals in ieder professioneel vak geldt, is een goed begin het halve werk. Vraag daarom een vrijblijvende telefonisch gesprek aan via email of Tel: 06-28 24 70 36. We verwelkomen enthousiaste aankomende of ervaren nagelstylistes graag.”

Ook wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen van de meest geschikte opleiding voor jou, nodigen wij je van harte uit contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen met je kijken naar jouw individuele wensen waarna je een op maat gemaakte opleiding kunt volgen.

Interesse? Vraag de informatie aan via de contactpagina.

Liever privé les? ook dat is mogelijk