Laat je nagels er mooi en verzorgd uitzien met Gelpolish

Helemaal HOT “Gelpolish” op je nagels……  3 weken geen omkijken meer naar je nagels!

Gelpolish

Gelpolish is een nagellak waarin gel is verwerkt ook wel gellak genoemd, de gelpolish houd beter dan nagellak. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het is meteen droog dus geen beschadigingen meer op weg naar huis.
De nagels opvullen is niet nodig het blijft 3 weken zitten. Na 3 weken kun je voor een nieuwe kleur kiezen of een french manicure. Zo ga je een geweldige tijd tegen moet. Met verzorgen nagels.

Gelpolish & French Manicure

Dit word gedaan met een witte gelpolish. Er wordt dan een wit randje gemaakt op de top van je nagel waarna het wordt afgewerkt met een glans gelpolish. Dit kan op een natuurlijke nagel maar ook als afwerking over acrylnagels

Gelpolish & Nail art op natuurlijke nagels

Het is natuurlijk ook mogelijk om Nail art of steentjes te combinatie met Gelpolish. Dit kan op de nagels van de handen. (nail art beperkt incl)

Gelpolish op teennagels

En als je dan toch bezig bent met het verzorgen van je nagels, het is mogelijk om dezelfde kleur Gelpolish op je teennagels te doen. Ook hier is geen opvullen nodig. Het blijft 6 weken zitten op je teennagels.

Gelpolish verwijderen

Gelploish kun je er afweken met aceton (niet met remover). Je kunt het er ook met een zachte vijl afvijlen of dit laten doen in onze salons. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een nieuwe kleur. Zo blijf je verzorgde nagels houden.

Prijslijst

Bij elke behandeling gebruiken we jouw persoonlijke vijlen set!!

Interesseert in deze Gelpolish behandeling?

Stuur een app of sms of bel naar 06-28247036

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren