Nagelstylist is geen door de Nederlandse overheid erkend of beschermd beroep. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diploma’s of opleidingen nagelstyling zijn. U kunt dus ook geen studiefinanciering krijgen voor uw opleiding.

Toch schermen sommige collega’s van ons met een zogenaamde erkenning. Zij geven u zelfs een deurschildje met daarop ‘erkend nagelstyliste’. Daarmee suggereren zij dat er een wettige instantie is die de opleiding en het daaraan verbonden examen erkent.

Het is belangrijk dat uw weet dat er in de Nederlandse nagelbranche geen enkele instantie is die een wettelijk erkend diploma uitreikt. Erkend betekent in het geval van onze collega’s alleen dat zij u erkennen: verder niets!

Eyecatching Nails biedt u een goede en gedegen opleiding die u in staat stelt uw vak op het hoogste niveau uit te oefenen. U moet daarnaast natuurlijk zelf veel oefenen en regelmatig deelnemen aan een bijscholing en/of perfectie trainingen.

U erkent uzelf, door te kiezen voor kwaliteit, voor een goede opleiding en door te streven naar perfectie. Alleen dan stelt u uw klant tevreden en is succes uw beloning!

Nagelstyling is een vak… ons vak!