Nagelstylist is geen door de Nederlandse overheid erkend of beschermd beroep. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diploma’s of opleidingen nagelstyling zijn. U kunt dus ook geen studiefinanciering krijgen voor uw opleiding.

Het is belangrijk dat uw weet dat er in de Nederlandse nagelbranche geen enkele instantie is die een wettelijk erkend diploma uitreikt. Erkend betekent in het geval van onze collega’s alleen dat zij u erkennen: verder niets!

Eyecatching Nails biedt u een goede en gedegen opleiding die u in staat stelt uw vak op het hoogste niveau uit te oefenen. U moet daarnaast natuurlijk zelf veel oefenen en regelmatig deelnemen aan een bijscholing en/of perfectie trainingen.

Certificaat

Heb je een module goed afgesloten, je huiswerk ingeleverd en een voldoende (6) gehaald dan ontvang je een certificaat. Je ontvangt dit document na betaling.

Diploma

Wil je als nagelstyliste aan de sla in je eigen nagelstudio dan ik het aan te bevelen om een diploma te behalen. Zodat je ook professioneel aan de slag kunt.

U erkent uzelf, door te kiezen voor kwaliteit, voor een goede opleiding en door te streven naar perfectie. Alleen dan stelt u uw klant tevreden en is succes uw beloning!

Nagelstyling is een vak… ons vak!